Esports Penedès

Divendres, 22 de Març de 2019
Dimecres, 21 Agost 2013 08:54

Ernest Forgas, supervivent comarcal a la Copa Catalunya

Ernest Forgas ha fitxat pel Rubí procedent de La Pobla de Mafumet Ernest Forgas ha fitxat pel Rubí procedent de La Pobla de Mafumet Ernest Forgas ha fitxat pel Rubí procedent de La Pobla de Mafumet

ROGER VIVES (@erraveonze) | L'eliminació dissabte passat del FC Vilafranca a la Copa Catalunya a mans del Rubí (0-1) ha deixat la competició sense clubs altpenedesencs, però la nostra comarca encara manté representació.

I és que precisament a les files del conjunt vallesà hi milita el vilafranquí Ernest Forgas, nou fitxatge per al present curs procedent de La Pobla de Mafumet.

El punta penedesenc va jugar els 90 minuts del triomf del seu equip al Municipal de la Capital del Vi i tornarà a enfrontar-se a l'equip de la seva població durant el campionat de Tercera Divisió.

Eric Via també podria jugar-la

El Rubí resta pendent ara del sorteig de la propera eliminatòria on s'hi podria veure un altre altpenedesenc: el Nàstic de Tarragona també va avançar ronda i existeix la possibilitat de que el sadurninenc Eric Via pugui gaudir de minuts en propers partits, tant en aquesta competició com a Segona B.

El sorteig tindrà lloc el proper dimarts 27 d'agost a la seu de la Federació Catalana de Futbol.

Escriure un comentari

Últimes notícies