Esports Penedès

Dijous, 21 de Març de 2019
Dimecres, 17 Maig 2017 12:11

El Calafell enceta el recorregut a la Copa Catalunya

El planter del CF Calafell. | Foto: CF Calafell. El planter del CF Calafell. | Foto: CF Calafell. El planter del CF Calafell. | Foto: CF Calafell.

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | El CF Calafell inicia aquest cap de setmana la seva experiència a la Copa Catalunya Amateur que disputen els campions dels diferents grups de Segona, Tercera i Quarta Catalana. Els premis en metàl·lic i el fet de poder veure’s les cares davant els millors equips de les altres categories són els principals al·licients d’aquesta competició.

Calafell-Les Borges del Camp a la primera eliminatòria

L’equip de Josep Piguillem debutarà a la competició com a local rebent la visita del CD Borges del Camp, campió del Grup 24 de la Quarta Catalana. Els del Baix Camp han sigut l’equip més destacat del campionat amb 43 punts per davant d’un CE Montbrió que ha acabat segon amb 34 i que està a la espera del que succeeixi amb els descensos compensats per saber en quina categoria jugarà la propera temporada.

El gran secret d’aquest equip resideix en el bon rendiment golejador que ha donat durant tot el curs amb 52 gols i també amb la bona tasca defensiva del col·lectiu, ja que solament ha encaixat 19 gols en contra en una lliga de 10 equips i de 18 jornades, fet similar al que succeeix en el que competeixen els representants del Baix Penedès. La responsabilitat golejadora del conjunt dirigit per Gregorio Rodríguez ha estat bàsicament a càrrec dels tres jugadors que han ocupat el podi de la taula de golejadors: Aleix Vidal i Vicenç Benito amb 12 gols i el pitxitxi Mohammad Ben Aziz amb 16 dianes. 

Fulla de ruta de la competició

El torneig del KO consta de cinc eliminatòries a partit únic en les que s’aniran els equips campions a mesura que vagin acabant el seu compromís a la lliga. En la primera ronda participen els campions de Quarta Catalana que han acabat el campionat domèstic el 14 de maig. Els classificats jugaran la segona eliminatòria (27-28 de maig) per accedir a una tercera (3-4 de juny) en la que ja entraran en el sorteig els campions de la Segona i TerceraCatalana així com els campions de la Quarta que hagin finalitzat la lliga al 28 de maig. Els guanyadors jugaran la quarta ronda que es celebrarà els dies 10 i 11 de juny i els que aconsegueixin classificar-se disputaran la cinquena i última eliminatòria que es jugarà el cap de setmana següent (17-18 de juny).

Els partits es disputaran sempre al camp de l’equip d’inferior categoria i en el que cas que coincideixin dos equips d’una mateixa divisió el camp s’elegirà per sorteig. Si els partits acaben en empat, es recorrerà a la tanda de penals. La FCF assumirà el cost dels arbitratges i donarà cinc pilotes distintives del torneig als equips que juguin com a local. Per últim, els premis en metàl·lic seran de 150€ a la primera, la segona i la tercera ronda mentre que els que juguin la quarta i la cinquena rebran 300€. Els que perdin la semifinal obtindran 1.000€ i a la final, el subcampió rebrà 2.000€ i el campió 4.000€.

Escriure un comentari

Últimes notícies