Esports Penedès

Divendres, 22 de Març de 2019
Dilluns, 13 Juny 2016 14:21

El Vendrell cau donant la cara

Bilal Charaka, autor de l'1-1. Foto: CE Vendrell Bilal Charaka, autor de l'1-1. Foto: CE Vendrell Bilal Charaka, autor de l'1-1. Foto: CE Vendrell

MARC PÉREZ (@ksillas_petit) | La Copa Catalunya Amateur 2016-17 es queda sense cap representant de la comarca del Baix Penedès després de que el CE Vendrell hagi caigut davant el campió del G6 de Segona Catalana, el CF Cambrils.

Gran actuació tot i les baixes

El Vendrell ha saltat a la gespa del Club d’Esports sense amés destacats de la temporada. Ni un dels centrals titulars ni un dels migcampistes més desequilibrants de l’equip com són Marc Hervás i Francisco Rodríguez han estat disponibles per afrontar el xoc coper. En atac, a l’absència de Zaka Meftah, s’ha d’afegir que ni Bilal Charaka ni Xavi Moreno han pogut participar des de l’inici del matx, entrant a falta de mitja hora per arribar al final del mateix.

Amb tot, Jordi Bernal ha tingut que tirar d’alguns dels jugadors que habitualment han sigut suplents i el cert és que han batallar l’eliminatòria tot i el tant inicial del Cambrils, obra del seu màxim golejador Marcel Meseguer.

Amb l’entrada de Bilal Charaka i de Xavi Moreno, els roginegres han vist incrementades les seves possibilitats ofensives i han sigut capaços d’empatar el duel amb una diana del ‘7’ vendrellenc. Però a falta de 10 minuts per arribar a la conclusió del partit, Víctor Garrido li ha donat la victòria a l’equip cambrilenc establint l’1-2 definitiu amb el qual el CE Vendrell s’acomiada, deixant una molt bona imatge, de la Copa Catalunya

Escriure un comentari

Últimes notícies